Bolaget skall bedriva restaurang, konsultverksamhet inom restaurang, förvalta och äga fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 376 | 6 919 | 5 349 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -786 | -1 564 | -1 832 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -814 | -1 567 | -1 833 |
Årets resultat (tkr) | -814 | -1 567 | -1 833 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 709 | 3 158 | 3 943 |
Antal anställda | 10 | 10 | 8 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 376 | 6 919 | 5 349 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -786 | -1 564 | -1 832 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -814 | -1 567 | -1 833 |
Årets resultat (tkr) | -814 | -1 567 | -1 833 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 112 | 1 488 | 3 105 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 597 | 1 671 | 838 |
Tillgångar (tkr) | 2 709 | 3 158 | 3 943 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 222 | 87 | 53 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 450 | 200 | 1 100 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 037 | 2 872 | 2 789 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 709 | 3 158 | 3 943 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 10 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 738 | 692 | 669 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -10.7% | -22.6% | -34.3% |
Soliditet | 8.2% | 2.8% | 1.3% |
Kassalikviditet | 73.2% | 54.5% | 25.5% |
Viento Landskrona AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Jajt AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva restaurang, konsultverksamhet inom restaurang, förvalta och äga fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.