Företaget kommer att driva en restaurangverksamhet och driva en asiatisk restaurang. När det gäller val av ingredienser, tillagning och service gör vi vårt bästa.När det gäller valet av ingredienser väljer vi färska, bra ingredienser och är noga med hygienen för att se till att maten är hälsosam. När det gäller matlagning återskapar vi smaken av den mest autentiska asiatiska maten för att förbättra matupplevelsen för våra kunder.
2025-03* | 2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 703 | 5 263 | 1 354 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 273 | 1 148 | 245 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 285 | 1 148 | 245 |
Årets resultat (tkr) | 762 | 684 | 194 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 028 | 2 269 | 1 461 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2025-03* | 2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 703 | 5 263 | 1 354 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 273 | 1 148 | 245 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 285 | 1 148 | 245 |
Årets resultat (tkr) | 762 | 684 | 194 |
TILLGÅNGAR | 2025-03* | 2024-03* | 2023-03* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 550 | 750 | 950 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 478 | 1 519 | 511 |
Tillgångar (tkr) | 2 028 | 2 269 | 1 461 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-03* | 2024-03* | 2023-03* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 866 | 903 | 219 |
Obeskattade reserver (tkr) | 610 | 287 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 553 | 1 079 | 1 242 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 028 | 2 269 | 1 461 |
2025-03* | 2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2025-03* | 2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 901 | 1 754 | 451 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 22.3% | 21.8% | 18.1% |
Soliditet | 64.4% | 48.9% | 15.0% |
Kassalikviditet | 243.8% | 135.7% | 37.1% |
Företaget kommer att driva en restaurangverksamhet och driva en asiatisk restaurang. När det gäller val av ingredienser, tillagning och service gör vi vårt bästa.När det gäller valet av ingredienser väljer vi färska, bra ingredienser och är noga med hygienen för att se till att maten är hälsosam. När det gäller matlagning återskapar vi smaken av den mest autentiska asiatiska maten för att förbättra matupplevelsen för våra kunder.