Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, centralkök, och catering samt tillhandahålla bemanning av köks-och serveringspersonal och sköta drift av personalmatsalar, äga och förvalta restaurangrörelser, samt bedriva import och export av livsmedel,äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 372 | 2 094 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -15 | 162 | -16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -15 | 162 | -25 |
Årets resultat (tkr) | 11 | 110 | -25 |
Summa tillgångar (tkr) | 660 | 638 | 36 |
Antal anställda | 6 | 4 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 372 | 2 094 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -15 | 162 | -16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -15 | 162 | -25 |
Årets resultat (tkr) | 11 | 110 | -25 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 14 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 646 | 638 | 36 |
Tillgångar (tkr) | 660 | 638 | 36 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 147 | 135 | 25 |
Obeskattade reserver (tkr) | 30 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 513 | 473 | 11 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 660 | 638 | 36 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 4 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 895 | 524 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.3% | 7.7% | 0.0% |
Soliditet | 22.3% | 24.6% | 69.4% |
Kassalikviditet | 125.9% | 134.9% | 327.3% |
Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, centralkök, och catering samt tillhandahålla bemanning av köks-och serveringspersonal och sköta drift av personalmatsalar, äga och förvalta restaurangrörelser, samt bedriva import och export av livsmedel,äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.