Bolaget ska bedriva verksamhet inom media och kommunikation och därmed förenlig verksamhet såsom receptskapande, författande av texter och böcker, fotografering samt innehållsskapande till digitala medier. Bolaget kommer även bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring såsom rådgivning i digitala medier, föreläsningar och workshops. Bolaget kommer också bedriva konsultverksamhet inom restaurang såsom skapande av nya rätter, hålla i matrelaterade workshops och privata tillställningar.
2023-09* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 321 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 81 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 81 |
Årets resultat (tkr) | 48 |
Summa tillgångar (tkr) | 202 |
Antal anställda | 1 |
2023-09* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 321 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 81 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 81 |
Årets resultat (tkr) | 48 |
TILLGÅNGAR | 2023-09* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 202 |
Tillgångar (tkr) | 202 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-09* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 73 |
Obeskattade reserver (tkr) | 20 |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 109 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 202 |
2023-09* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-09* | |
---|---|
Antal anställda | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 321 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 25.2% |
Soliditet | 43.3% |
Kassalikviditet | 185.3% |
Bolaget ska bedriva verksamhet inom media och kommunikation och därmed förenlig verksamhet såsom receptskapande, författande av texter och böcker, fotografering samt innehållsskapande till digitala medier. Bolaget kommer även bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring såsom rådgivning i digitala medier, föreläsningar och workshops. Bolaget kommer också bedriva konsultverksamhet inom restaurang såsom skapande av nya rätter, hålla i matrelaterade workshops och privata tillställningar.