Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangrörelse samt grossitverksamhet inom livsmedel- och restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 081 | 9 979 | 9 431 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 380 | 903 | 1 028 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 370 | 893 | 1 028 |
Årets resultat (tkr) | 290 | 693 | 617 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 314 | 5 360 | 4 869 |
Antal anställda | 6 | 5 | 4 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 081 | 9 979 | 9 431 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 380 | 903 | 1 028 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 370 | 893 | 1 028 |
Årets resultat (tkr) | 290 | 693 | 617 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 177 | 197 | 214 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 137 | 5 162 | 4 655 |
Tillgångar (tkr) | 4 314 | 5 360 | 4 869 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 986 | 3 385 | 2 693 |
Obeskattade reserver (tkr) | 875 | 875 | 861 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 453 | 1 099 | 1 316 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 314 | 5 360 | 4 869 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 690 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 5 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 680 | 1 996 | 2 358 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.8% | 9.1% | 10.9% |
Soliditet | 60.6% | 74.9% | 68.0% |
Kassalikviditet | 278.8% | 455.4% | 347.5% |
Zabc Jönköping AB ingår i en koncern med 8 bolag. Koncernmoderbolag är Macaara AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangrörelse samt grossitverksamhet inom livsmedel- och restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.