Hitta.se

Försäkringskassan

i Östersund

Org.nr. 202100-5521

Kundcenter

Storgatan 46 Karta

Leveransadress

Försäkringskassan Inläsningscentral
839 88 Östersund

Om Försäkringskassan

Försäkringskassan är verksam inom Försäkrings- & Arbetslöshetskassa i Östersund.

Försäkringskassan har 2,4 i betyg!

Försäkringskassan har betygsatts av sju personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,4 /5

7 betyg. 4 kommentarer

Johan M.

för en månad sedan

Fick ett fantastiskt fint och professionellt bemötande av en som hette Erica. All heder till henne. Hoppas hennes chef känner till hennes goda kompetens.

Kerstin B.

för 5 månader sedan

Så dåligt bemötande låtsas intresserad men gör precis tvärtom! Påstår saker som är helt felaktiga som sedan används i beslutet! Tar inte hänsyn till läkarintygen trots att dom är experter på sina områden! De drar ut på tiden tills man nästan ger upp! FK borde gå in för att hjälpa och inte stjälpa!

Marie O.

för mer än ett år sedan

Bra bemötande. Inte alltid lätt att förstå. Helt acceptabel handläggningstid.

Jörgen L.

för mer än ett år sedan

dan Varje dag när ni går till jobbet så saknar ni insikten att ni arbetar för vårt folk inte emot vårt folk! Ni försörjs av våra skattemedel och arbetar idag i en mycket dysfunktionell organisation där någon ansvarig aldrig går finna. Jag undrar hur det känns när man sitter där utan ansvar och ger den där extra knuffen så den som sträckte ut sin hand istället väljer att avsluta sitt liv? Har ni dåligt samvete eller känns det extra bra i era snevridna sinnen? Under naziregimen skyllde man på att man bara lydde order & regelverk dessa tankegångar får ej finnas hos er det är DU som tar beslutet DU som trycker på knappen DU som ger den sista knuffen när någon känner sig hopplös. Tänk en extra gång innan DU tar till maktens finger och skickar tillbaka den cancersjuke till arbete istället för att låta honom få några sista fina månader med sin familj. Det är dags att riva denna såkallade organisation Försäkringskassan då för mycket makt hamnat i fel människors händer. Idag gör ni mer skada än nytta i vårt samhälle..

Karta och andra adresser

Storgatan 46, 831 33 Östersund

Försäkringskassan har verksamhet på Storgatan 46, Östersund. 

Försäkringskassan har 178 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Östersundskontoret är Försäkringskassan - Försäkringscenter Östersund i Östersund.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-524 524