Hitta.se

Försäkringskassan

i Hägersten

Org.nr. 202100-5521

Kundcenter

Stängt
Lm Ericssons Väg 30 Karta

Leveransadress

Försäkringskassan Inläsningscentral
839 88 Östersund

Om Försäkringskassan

Försäkringskassan är verksam inom Obligatorisk socialförvaltning i Hägersten.

3.2
92 omdömen
M

Marie B.

för 2 månader sedan

👍

S

Sara S.

för 6 månader sedan

Mycket trevlig tjej från försäkringskassan.

A

Alva J.

för mer än ett år sedan

Legit nummer från försäkringskassan

P

Peter H.

för mer än ett år sedan

Jag pratade nyss med en mycket trevlig person från FK. De arbetar söndagar för att hinna med. Hon var mycket trevlig. Vill inte nämna henne vid namn, endast WS. Tack för ett trevligt bemötande.

J

Johan P.

för mer än ett år sedan

Blev nyss uppringd. bad personen aldrig mer ringa upp p.g.a. att jag trodde det var telefonförsäljare som försökt prångla på mig Viasat i flera veckors tid. Googlade numret, insåg mitt misstag. Fick tag på personen som jag precis "kastat luren i örat" på, bad om ursäkt och förklarade min avoga inställning till efterhägnsa telefonförsäljare. Men han var cool med det och bara skrattade. Lyfter på hatten för denna tjänsteman från FK.

Läs mer...
H

Håkan H.

för mer än ett år sedan

Jag har bara positivt att säga om FK

E

Eva K.

för mer än ett år sedan

Utslängd efter 180 dgr - skäms på er!

J

Jameel

för mer än ett år sedan

Några handläggare som jobbar bland de olika försäkrnigkassan i Västmanland, speciellt i Västerås begår fel tjänst mot folk! De hanterar folkets ärende enligt deras humor och kommunens plan inte enligt de svenska lag och regler!! Man märker det tydligt, eftersom när man kontaktar en Handlägare och bättra om sitt ärende, då Handlägare svarar ej tydligt speciellt när det gäller folkets rätt att få tillbaka pengar! Därför denna situationen ska kontrolleras av en speciellt nämnde från regeringen, annars korruption kommer sprida sia över hela landet!! Eftersom en Handlägare kan inte bestämma något från sig själv förutom hans uppgifter på jobbet, om hen har inte en större plan bakom det!! Ibland samma Handläggare som man pratar med två gånger säger två olika saker om en och samma ärende. Pga den stressen man får vid ju !!!! Mvh

Läs mer...
M

Mattias

för mer än ett år sedan

Ärligt talat varför skicka in papper och söka för arbetsskada jag har Wiplasch skada och stelopererat nack kotorna 2 gånger och opererat bägge knäna och har kroniska inflammationer fick avbryta rehab knäna bara svullnade och har opererat båda handlederna och har vibrations skador i bägge armarna med domningar vaknar varje timma hela nätterna måste sätta mej upp en kvart så det släpper pratade med en nyss och hon trodde inte dom skulle ta upp ärendet för jag jobbar👹Har ju har varit tvungen o jobba pga försäkringskassan inte godkänner läkarintyg men har ett jobb som dom betalar 80% av lönen för jag måste vila nacken liggandes 1 timma varje dag förutom raster hon som jag pratade med var helt omöjlig o prata med bara NEJ till allt har förmodligen bonus för alla hon nekar såg uppdrag granskning🙈

Läs mer...
M

Måste V.

för mer än ett år sedan

Har arbetat sedan jag var 16 år och nu när man blivit utbränd i vuxen ålder så trode jag att man inte behövde göra mer än rätt för sig med alla sortes intyg för att få ekonomisk hjälp vid sjukdom. Läkararens sjukskrivningar ifrågasätts VARJE gång och tillslut blir man lika utbränd av att jaga alla olika myndigheter, när skall man då kunna återhämta sig när man ligger i ett moment-22 situation dagligen? Folk förstår inte att det är svårt om man framför allt är sjukskriven för utmattning och stress mm.. Men vi är bara siffror i sytemet för dom och jag förstår att det finns folk som utnjyttjar systemet. MEN för sådanna som mig och andra som jobbat och gjort rätt för sig hela livet tycker jag att det är viktigt att FK kan ta och kolla på ens livs histora innan man går vidare osv. Vi jobbar hårt och alla dessa olika skydd vi betalar för : A kassa, facket, försäkringar, skatt, och så mycket mer och den dagen man behöver den hjälpen man förtjänar så är det ej rättvist!!!!

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Lm Ericssons Väg 30, 126 26 Hägersten

Försäkringskassan har verksamhet på Lm Ericssons Väg 30, Hägersten. 

Försäkringskassan har 175 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hägerstenskontoret är Försäkringskassan i Ludvika.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-524 524