Hitta.se
Fastighets AB Glysis - Fastighetsutveckling, Bostadsföretag, Förmedling av kontor och lokaler, Fastighetsförvaltning, Fastighetsskötsel, Fastighetsbolag
Fastighets AB Glysis

Fastighets AB Glysis

i Hudiksvall

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556197-3669

Besöksadress

Guldsmeden 7
824 30 Hudiksvall

Om Fastighets AB Glysis

Välkommen till Fastighets AB Glysis. Vi förvaltar några av Hudiksvalls attraktivaste lägen passande för en rad olika verksamheter. Bl.a. så äger vi Gallerian Guldsmeden. Söker ni lediga kontors- eller affärslokal för uthyrning? Bättre lägen går knappast att uppbringa i Hudiksvalls centrum. Drygt 2 miljoner årliga besökare är det normala för Guldsmedens galleria. Välkommen!


Var den första att lämna ett omdöme
för Fastighets AB Glysis

Fastighets AB Glysis gick med förlust (2022)

Fastighets AB Glysis gick med förlust, -1 416 000 kr. Fastighets AB Glysis ökade sin omsättning med 9,79% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Fastighets AB Glysis

Totalt antal fordon: 4

Senaste införskaffat: en Renault Kangoo VAN E-Tech Electr. Fordonet köptes 2023

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Fastighets AB Glysis:

Bolaget har till föremål att äga och förvalta fast och lös egendom samt att bedriva annan härmed jämförlig verksamhet inom Hudiksvalls kommun. Ändamålet med bolagetsverksamhet är att i första hand främja lokalförsörjning för övergripande kommunal förvaltning samt verka för en god tillgång på lokaler för handel i Hudiksvalls kommuns centrum. Bolaget ska i sin verksamhet agera med iakttagande av samma begränsningar som skulle ha gällt om verksamheten istället utförts i kommunal regi. Detta innebär att bolaget ska säkerställa att det agerar inom det fastställda kommunala ändamålet och de kommunala befogenheter som utgör ram för verksamheten. Bolaget får endast göra avsteg från ovanstående i den utsträckning det finns författningsstöd för detta. När det gäller tillhandahållandet av lokaler skall bolaget tillämpa bestämmelsen i 1 kap 3§ lagen om vissa kommunala befogenheter enligt vilken vinstförbudet inte skall tillämpas.

Verksamheten ingår i:

Fastighets AB Glysis

Organisationsnummer:

556197-3669

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Hudiksvalls Kommun

VD:

Pär Olof Widell

Bolaget registrerat:

1978-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0650-386 60