facebook_pixelFastighets AB L E Lundberg - Mölndalsvägen 24, Göteborg | hitta.se
Hitta.se

Om Fastighets AB L E Lundberg

Fastighets AB L E Lundberg har bostäder, kontor och butiker i citynära lägen. Vi är en stor del av många människors liv och det är också människorna som fyller våra hus med liv. Vi är lyhörda för andras behov och vill erbjuda en kundupplevelse i världsklass.Lundbergs är en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige och finns i Arvika, Eskilstuna, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Norrköping, Stockholm, Södertälje och Örebro. Genom vår decentraliserade organisation med engagerade och kreativa medarbetare vill vi vara förstahandsvalet för dig som vill ha din hemvist i hållbara stadsmiljöer.

Vad tycker du om Fastighets AB L E Lundberg?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Mölndalsvägen 24, 412 63 Göteborg

Fastighets AB L E Lundberg har verksamhet på Mölndalsvägen 24, Göteborg. 

Fastighets AB L E Lundberg har 32 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Göteborgskontoret är Fastighets AB L E Lundberg i Jönköping.

Fastighets AB L E Lundberg gick med vinst (2019)

Fastighets AB L E Lundberg gick med vinst, 362 800 000 kr. Fastighets AB L E Lundberg ökade sin omsättning med 5,03% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 150 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Fastighets AB L E Lundberg:

Föremål för bolagets verksamhet är - att bedriva byggnadsrörelse för uppförande av bostads-, kontors-, butiks- och industribyggnader och andra därmed jämförliga byggnader -att bedriva fastighetsrörelse innebärande att förvärva, förvalta och försälja bostads-, kontors-, butiks-, och industrifastigheter och andra jämförliga fastigheter -att bedriva exploateringsrörelse innebärande att förvärva, förvalta, förädla och försälja exploateringsfastigheter samt -att bedriva med förestående verksamhetsgrenar förenlig rörelse.

Verksamheten ingår i:

Fastighets AB L E Lundberg

Organisationsnummer:

556049-0483

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

L E Lundbergföretagen AB (publ)

VD:

Eva Louise Katarina Lindh

Bolaget registrerat:

1988-10-21

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-83 07 35