Är du nöjd med sökresultatet?

Flyttfirma

Står du inför en stor flytt och är i behov av flytthjälp? Ta då hjälp av en professionell flyttfirma som snabbt och smidigt kan hjälpa dig. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta en soffa eller hela din inredning så kan en flyttfirma hämta, emballera, frakta och leverera sakerna till din nya adress. Genom deras bärhjälp kan du fokusera på saker som att planera inredningen av ditt nya hem eller kontor.

Här på vår sida hittar du alla företag som erbjuder flytthjälp. Du kan enkelt navigera dig fram till företag nära dig och även se omdömen från tidigare flyttprojekt.

En viktig del att tänka på innan du väljer vilket företag du ska anlita är att ta in offerter för att jämföra olika priser. Den dyraste aktören behöver inte alltid vara den bästa. De flyttfirmor som erbjuder lägre priser kan ibland vara riktiga guldklimpar.
Ett effektivt medel när du jämför priser är att använda proffs.se där du kan få en snabb överblick över olika priser.

5 viktiga tips vid flytt

1. Märkning på kartonger: För att du enkelt ska hitta dina saker när allt är flyttat så är det bra att märka varje kartong med dess innehåll för att flyttgubbarna ska veta var de ska lägga sakerna. Exempelvis kan du skriva “köksartiklar” för att det ska komma direkt till köket.

2. Försäkringar: Innan du väljer att anlita en flyttfirma ska du kolla vilka försäkringar de erbjuder. Detta är väldigt viktigt ifall något skulle gå sönder när du anlitar ett företag för flytt- och bärhjälp. Med en bra försäkring kan de betala dig för de eventuella skador som uppkommer.

3. RUT-avdrag vid flytt: En stark fördel när du använder flyttfirmor är att du kan använda dig av RUT-avdrag vilket resulterar i att du kan flytta till ett bättre pris, närmare bestämt 50% billigare.

4. Flyttstädning: Många flyttfirmor erbjuder idag även flyttstädning när du flyttar. Genom att välja både flytthjälp och flyttstädning så sparar du ännu mer tid samt att du slipper alla jobbiga moment som skapar frustration. Fördelen med flyttstädning är också att du minimerar risken att få anmärkningar av den nya ägaren/gästen då det utförs av proffs.

5. Fokusera på rätt saker: Under en flytt är det lätt att bli stressad och otålig över alla saker som ska planeras. Men istället för att fokusera på det som är jobbigt ska du fokusera på vad du får ut av flytten. Tänk på det positiva med att få flytta in i ett nytt kontor eller hem där du själv kan inreda utifrån dina önskemål.

Lycka till med flytten!