Hitta.se

Frökärr Entreprenad AB

i Karlsborg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559171-4513

Om Frökärr Entreprenad AB

Frökärr Entreprenad AB är verksam inom mark- och grundarbeten och hade totalt 2 anställda 2022. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2018. Frökärr Entreprenad AB omsatte 1 721 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

1.0
4 omdömen
J

John A.

för mer än ett år sedan

Oseriöst företag!

F

Fredrik L.

för mer än ett år sedan

Stort oseriös företag så anlita inte den företag!!!!

J

Jennifer A.

för mer än ett år sedan

dåligt arbete.

S

Sanna A.

för mer än ett år sedan

Vi anlitade frökärr för att anlägga ett avlopp med allt vad det innefattar. För det första så anlade han avloppet utanför tomtgräns och därmed följde inte ens sin egna ritning. Han krävde sedan extra betalt svart för att ens slutföra arbetet, vi kände oss handfallna och stod utan ett fungerande avlopp så vi betalade då vad han begärde. När arbetet var slutfört sålde vi sedan huset efter en kort tid. Sedan får vi veta av köparna att det saknas både pumpar och andra komponenter för att avloppet ska fungera. Han har heller inte skickat in rätt ritningar till kommunen. Vi har kontaktat frökärr för en reklamation men får inget svar. Sedan får vi höra av köparna att dem har anlitat och blivit fakturerade av samma entreprenör för att åtgärda dessa fel som han orsakat från första början. Denna entreprenören har även bytt bolag, antar att han har fler missnöjda kunder som vi. Rekommenderar ingen att anlita frökärr, det är en bedragare och oseriös företagare som utnyttjar sina kunder!

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Frökärr Nylycke 2, 546 91 Karlsborg

Frökärr Entreprenad AB har verksamhet på Frökärr Nylycke 2, Karlsborg. 

Frökärr Entreprenad AB gick med vinst (2022)

Frökärr Entreprenad AB gick med vinst, 284 000 kr. Frökärr Entreprenad AB minskade sin omsättning med -27,29% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Frökärr Entreprenad AB:

Företagets verksamsamhet är att tillhandahålla entreprenadtjänster såsom markarbete, anläggning, mm. Därtill ska företaget tillhandahålla konsultverksamhet riktat mot sjukvården. Därtill skall företaget tillhandahålla tjänster samt försäljning mot event och ljudbranschen. Under ett särskilt företagsnamn tillhandahålla konsultverksamhet riktat mot sjukvården samt hudvård främst riktat till privatpersoner.

Verksamheten ingår i:

Frökärr Entreprenad AB

Organisationsnummer:

559171-4513

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2018-10-02

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43120 - Mark- och grundarbeten