facebook_pixelFrasses Teg - Norra Obbolavägen 80, Umeå | hitta.se
Hitta.se

Om Frasses Teg

Året var 1975. Fyra entreprenörer som alla drev varsin snabbmatsrestaurang träffades i norra Sverige. För att göra en lång historia ganska kort bestämde sig dessa herrar för att samarbeta och konceptet Frasses skapades. Platsen var Luleå och detta skedde för snart 45 år sedan. Vad de inte visste då var att de skapade något som på sikt skulle komma att bli ett mycket starkt och populärt hamburgerkoncept.

På den tiden var korven populär på marknaden och självklart var parisaren en storsäljare. Men utvecklingen gick snabbt framåt och några år senare lanserades Skrovmålet. En hamburgermeny som fortfarande är mångas stora favorit och en riktig klassiker hos oss!

Som de flesta redan vet inspirerades grundarna mycket av serien Karl-Alfred och kedjans namn kommer från den store hamburgerätaren Frasse i serien.

Frasses är idag ett välmående koncept med ca 40 restauranger runtom i Sverige. Från Kiruna i norr till Kalmar i söder. Ambitionen är såklart att växa och bli ännu fler restauranger.

Karta och andra adresser

Norra Obbolavägen 80, 904 21 Umeå

Frasses Teg har verksamhet på Norra Obbolavägen 80, Umeå. 

Vad tycker du om Frasses Teg?

Skriv ett omdöme

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Hamburgare Teg AB:

Företaget ska bedriva restaurangverksamhet, främst hamburgare men även annan grill och catering. Tillagning och försäljning av mat i butik samt hemleverans och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Hamburgare Teg AB

Organisationsnummer:

559235-0507

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Soheil Vaezi

Bolaget registrerat:

2020-01-27

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

56100 - Restaurangverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 090-13 34 50