Hitta.se
Frykmalms Däckmarknad

Frykmalms Däckmarknad

i Karlstad

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556190-4466

Telefon

Öppet
Hedjämnan 14 Karta

Leveransadress

Box 5038
650 05 Karlstad

Om Frykmalms Däckmarknad

Vår däckverkstad på Heden i Karlstad har två moderna billyftar. Här kan du i lugn och ro slappna av med en kopp kaffe medan våra duktiga däckmontörer monterar däck och fälgar på din bil! Vi har de senaste däckmonteringsmaskinerna och digitala balanseringsmaskiner som ser till så att din bil kommer färdas tyst, säkert och bränsleekonomiskt. När däcken är monterade kontrolleras luftryck, hjulen efterdras och du kommer få med dig en påminnelselapp om efterkontroll vid montering av aluminiumfälgar samt rekommenderat lufttryck i däcken. Varför inte passa på att lägga in dina vinter/sommarhul i vårt mycket uppskattade däckhotell? Hjulen tvättas med varmvatten i vår hjultvättsmaskin från Drester innan förvaring sker i ett mörkt svalt rum för att däcken ska hålla så länge som möjligt. Har du fått punktering på ett däck så kan våra däcktekniker naturligtvis laga det alternativt byta ut däcket till ett bättre begagnat däck eller ett nydäck till bra pris. Vi utför hjulskiften på personbilar, släpkärror och lätta lastbilar. I vår butik kan du koppla av med en tidning eller ett socialt samtal medan du väntar. Välkommen till vår däckverkstad! 

4.5
2 omdömen

Karta och andra adresser

Hedjämnan 14, 654 60 Karlstad

Frykmalms Däckmarknad har verksamhet på Hedjämnan 14, Karlstad. 

Frykmalms Däckmarknad gick med vinst (2022)

Frykmalms Däckmarknad gick med vinst, 5 838 000 kr. Frykmalms Däckmarknad ökade sin omsättning med 270,53% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Karlstads Bildemontering AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med bilar, reservdelar till bilar, skrotningsverksamhet, uthyrning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Karlstads Bildemontering AB

Organisationsnummer:

556190-4466

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Frykmalm i Karlstad AB

VD:

Johan Lars-Olof Hansbo

Bolaget registrerat:

1975-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46771 - Partihandel med uttjänta fordon

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 054-85 33 95