Hitta.se
Fyrstads Flygplats AB

Fyrstads Flygplats AB

i Västra Tunhem

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556234-4373

Växel

Om Fyrstads Flygplats AB

- den lilla och effektiva flygplatsen för dig som värdesätter tiden

Här kan du flyga till Bromma med ett flertal avgångar. Vi erbjuder fri parkering på upplyst parkeringsplats strax utanför dörren. Mat, dryck och fina konferensmöjligheter finns strax innanför dörren. Besök vår hemsida för mer information. Här hittar du tidtabeller, priser mm. Välkommen!

Vad tycker du om Fyrstads Flygplats AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Malöga 100, 461 93 Västra Tunhem

Fyrstads Flygplats AB har verksamhet på Malöga 100, Västra Tunhem. 

Fyrstads Flygplats AB gick med förlust (2021)

Fyrstads Flygplats AB gick med förlust, -1 247 000 kr. Fyrstads Flygplats AB minskade sin omsättning med -5,73% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 15 anställda, snittlönen har ökat 0,45%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Fyrstads Flygplats AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att driva säkerhetsgodkänd instumentflygplats i Fyrstadsregionen. Bolaget är skyldigt att utföra de uppdrag som bolaget tilldelas sina ägare. Verksamheten ska bedrivas åt ägarna och i ägarnas ställe. Bolagets ändamål är att för Trollhättans- Vänersborgs-, Uddevalla- och Lysekils kommuner ansvara för att samhällets olika behov av flygtrafik till och från Fyrstadsregionen kan bedrivas på ett säkert och effektivt sätt med god service för flygplatsens kunder. Verksamheten skall ständigt utvecklas så att flygplatsen kan ta emot alla som vill starta och landa och den reguljära luftfarten ska priorireras av bolaget. Flyget ska ses som ett komplement till övrig infrastruktur och kollektivtrafik. Verksamheten ska bedrivas i enlighet med de kommunalrättsliga principerna som stadgas i Kommunallagen '(2017:725). Självkostnadsprincipen gäller med undantag avseende de delar av verksamheten som utgörs av upplåtelse och försäljning av fast eller lös egendom och annan förvaltning av egendom.

Verksamheten ingår i:

Fyrstads Flygplats AB

Organisationsnummer:

556234-4373

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Anna Margareta Råhnängen

Bolaget registrerat:

1983-11-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52230 - Stödtjänster till lufttransport

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0520-825 00