Catering av mat till event och arrangemang. Resturang och kökskonsult ( specialist inom sjögräs och alger) ( Projectledare för grupp och konferenser) (utbildning och föreläsningar). Bemanning av kök ( kock och köksmästare). Bärgningsarbetet ( fordon).
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 462 | 450 | 899 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -40 | -187 | 139 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -40 | -192 | 136 |
Årets resultat (tkr) | -40 | -192 | 105 |
Summa tillgångar (tkr) | 508 | 422 | 1 046 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 462 | 450 | 899 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -40 | -187 | 139 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -40 | -192 | 136 |
Årets resultat (tkr) | -40 | -192 | 105 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 133 | 76 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 508 | 289 | 970 |
Tillgångar (tkr) | 508 | 422 | 1 046 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 369 | 409 | 601 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 140 | 13 | 445 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 508 | 422 | 1 046 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 462 | 450 | 899 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -8.7% | -41.6% | 15.5% |
Soliditet | 72.6% | 96.9% | 57.5% |
Kassalikviditet | 362.9% | 2223.1% | 218.0% |
Catering av mat till event och arrangemang. Resturang och kökskonsult ( specialist inom sjögräs och alger) ( Projectledare för grupp och konferenser) (utbildning och föreläsningar). Bemanning av kök ( kock och köksmästare). Bärgningsarbetet ( fordon).