Bolagsdata i samarbete med Dun & Bradstreet
Med verifierad affärsdata fattar du smartare beslut. Ta reda på hur.
Bolaget skall driva konditori, servering och bageri. Bolaget ska även driva bistroverksamhet med lunch och lättare maträtter.
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 5 983 | 6 360 | 5 480 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 25 | 566 | 236 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 | 546 | 382 |
| Årets resultat (tkr) | 400 | 382 | |
| Summa tillgångar (tkr) | 1 473 | 1 657 | 1 164 |
| Antal anställda | 7 | 7 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 5 983 | 6 360 | 5 480 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 25 | 566 | 236 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 | 546 | 382 |
| Årets resultat (tkr) | 400 | 382 |
| TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 265 | 322 | 350 |
| Omsättningstillgångar (tkr) | 1 208 | 1 335 | 814 |
| Tillgångar (tkr) | 1 473 | 1 657 | 1 164 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 143 | 687 | 387 |
| Obeskattade reserver (tkr) | |||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | 654 | 295 | 223 |
| Kortfristiga skulder (tkr) | 676 | 675 | 554 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 1 473 | 1 657 | 1 164 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 7 | 7 | |
| Omsättning per anställd (tkr) | 855 | 909 | |
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 0.4% | 8.9% | 4.3% |
| Soliditet | 9.7% | 41.5% | 33.3% |
| Kassalikviditet | 149.1% | 177.8% | 123.7% |
Bolaget skall driva konditori, servering och bageri. Bolaget ska även driva bistroverksamhet med lunch och lättare maträtter.