Bolaget skall bedriva inspicientverksamhet, film- och videoproduktion, agenturverksamhet för skådespelare, inredningsarbeten, konsultverksamhet och undervisning i svampkunskap, sommelier- och cateringverksamhet samt jämte därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 299 | 2 098 | 2 053 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 142 | 38 | 313 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 140 | 37 | 311 |
Årets resultat (tkr) | 103 | 21 | 163 |
Summa tillgångar (tkr) | 511 | 632 | 862 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 299 | 2 098 | 2 053 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 142 | 38 | 313 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 140 | 37 | 311 |
Årets resultat (tkr) | 103 | 21 | 163 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 253 | 9 | 9 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 258 | 623 | 853 |
Tillgångar (tkr) | 511 | 632 | 862 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 329 | 277 | 406 |
Obeskattade reserver (tkr) | 80 | 80 | 80 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 48 | 7 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 53 | 275 | 369 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 511 | 632 | 862 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 50 | 150 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 650 | 1 049 | 1 027 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.9% | 1.8% | 15.3% |
Soliditet | 75.7% | 52.9% | 53.8% |
Kassalikviditet | 486.8% | 226.6% | 231.2% |
Bolaget skall bedriva inspicientverksamhet, film- och videoproduktion, agenturverksamhet för skådespelare, inredningsarbeten, konsultverksamhet och undervisning i svampkunskap, sommelier- och cateringverksamhet samt jämte därmed förenlig verksamhet.