Författare av kokböcker. Försäljning huvudsakligen av böcker i ämnet matlagning och foraging. Föredrag om hållbarhetsfrågor gällande framtidens mat. Föredrag, kurser, workshops om Svensk tång som råvara och naturens skafferi. Naturturism. Guidade naturvandringar med naturens skafferi som tema. Upplevelseturism. Matupplevelser som destination. Odling, Skörd och försäljning av tång och alger till privatpersoner och företag. Skörd och försäljning av vilda bär och örter till privatpersoner och företag. Mathantverk, som exempel förädling av tång, vilda bär och örter samt försäljning av dessa produkter. Detaljhandel på internet för försäljning av böcker, onlinekurser och torrvaror. Uthyrning av lokal för event och matlagningskurser. Matstyling
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 461 | 312 | 104 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 42 | -34 | 54 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 41 | -34 | 54 |
Årets resultat (tkr) | 32 | -21 | 32 |
Summa tillgångar (tkr) | 163 | 200 | 124 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 461 | 312 | 104 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 42 | -34 | 54 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 41 | -34 | 54 |
Årets resultat (tkr) | 32 | -21 | 32 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 163 | 200 | 124 |
Tillgångar (tkr) | 163 | 200 | 124 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 68 | 36 | 57 |
Obeskattade reserver (tkr) | 6 | 13 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 89 | 163 | 54 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 163 | 200 | 124 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 461 | 312 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.1% | -10.9% | 51.9% |
Soliditet | 44.4% | 18.0% | 53.5% |
Kassalikviditet | 179.8% | 119.6% | 214.8% |
Författare av kokböcker. Försäljning huvudsakligen av böcker i ämnet matlagning och foraging. Föredrag om hållbarhetsfrågor gällande framtidens mat. Föredrag, kurser, workshops om Svensk tång som råvara och naturens skafferi. Naturturism. Guidade naturvandringar med naturens skafferi som tema. Upplevelseturism. Matupplevelser som destination. Odling, Skörd och försäljning av tång och alger till privatpersoner och företag. Skörd och försäljning av vilda bär och örter till privatpersoner och företag. Mathantverk, som exempel förädling av tång, vilda bär och örter samt försäljning av dessa produkter. Detaljhandel på internet för försäljning av böcker, onlinekurser och torrvaror. Uthyrning av lokal för event och matlagningskurser. Matstyling