Företagets huvudverksamhet skall bedriva verksamhet inom restaurangbranschen, eventproduktion, samt därmed förenlig verksamhet.Företaget kan som en del av sin verksamhet bedriva uthyrning av personal samt konsultation inom ägarnas expertisområde restaurang, transport & logistik samt entreprenad maskinist.
2023-06* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 825 | 564 | 3 679 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 89 | 156 | -211 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 69 | 151 | -228 |
Årets resultat (tkr) | -15 | 271 | -228 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 283 | 1 334 | 1 286 |
Antal anställda | 1 | 1 | 2 |
2023-06* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 825 | 564 | 3 679 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 89 | 156 | -211 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 69 | 151 | -228 |
Årets resultat (tkr) | -15 | 271 | -228 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 179 | 1 179 | 1 217 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 105 | 155 | 68 |
Tillgångar (tkr) | 1 283 | 1 334 | 1 286 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 50 | 126 | -145 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 64 | 52 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 169 | 1 208 | 1 379 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 283 | 1 334 | 1 286 |
2023-06* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 825 | 564 | 1 840 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.8% | 27.7% | -5.7% |
Soliditet | 3.9% | 9.4% | -11.3% |
Kassalikviditet | 9.0% | 12.8% | 4.9% |
Annikas Kök AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Företagets huvudverksamhet skall bedriva verksamhet inom restaurangbranschen, eventproduktion, samt därmed förenlig verksamhet.Företaget kan som en del av sin verksamhet bedriva uthyrning av personal samt konsultation inom ägarnas expertisområde restaurang, transport & logistik samt entreprenad maskinist.