Föremålet för bolagets verksamhet är produktion och försäljning inom mode, företrädesvis inom områdena kläder, hårprodukter samt accessoarer. Produktion och försäljning av mat, företrädesvis inom Rawfood och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 297 | 4 269 | 3 019 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -269 | 4 | 622 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -284 | -2 | 611 |
Årets resultat (tkr) | -124 | -17 | 351 |
Summa tillgångar (tkr) | 858 | 1 897 | 2 206 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 297 | 4 269 | 3 019 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -269 | 4 | 622 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -284 | -2 | 611 |
Årets resultat (tkr) | -124 | -17 | 351 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 20 | 20 | 20 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 838 | 1 877 | 2 186 |
Tillgångar (tkr) | 858 | 1 897 | 2 206 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 413 | 537 | 553 |
Obeskattade reserver (tkr) | 160 | 160 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 236 | 82 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 208 | 1 200 | 1 411 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 858 | 1 897 | 2 206 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -20.7% | 0.1% | 20.6% |
Soliditet | 48.1% | 34.4% | 30.3% |
Kassalikviditet | 71.2% | 67.3% | 128.4% |
Föremålet för bolagets verksamhet är produktion och försäljning inom mode, företrädesvis inom områdena kläder, hårprodukter samt accessoarer. Produktion och försäljning av mat, företrädesvis inom Rawfood och därmed förenlig verksamhet.