Verksamheten ska bestå av fyra av varandra skilda verksamheter. En del utgörs av konsultverksamhet utifrån ett managementperspektiv. Konsulttjänsterna inriktas mot affärsutveckling, organisationsutveckling, supply chainmanagement, logistik och inköp. Inom dessa kategorier ska det även finnas möjligheter att erbjuda tidsbegränsade linjebefattningar. Aktuella branscher är alla där dessa kategorier förekommer. Den andra verksamhetsdelen ska bestå av att erbjuda mattjänster via restaurang eller gatukök samt cateringverksamhet. Mattjänsterna skall vara inriktade mot grill i olika former. Dessutom skall detta vara kombinerat med en bloggverksamhet, egen eller tillsammans med andra, med bas i grillning med tillbehör samt med tillhörande utrustning. Bloggverksamheten skall kompletteras med utgivning av kokböcker med fokus på grill. Den tredje verksamhetsdelen ska inrikta sig mot fastighetsservice samt skötsel och underhåll av grönytor. Den fjärde verksamhetsdelen ska inrikta sig motförvaltning av eget kapital, såsom värdepapper och aktier.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 625 | 740 | 691 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 141 | 306 | 258 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 142 | 349 | 262 |
Årets resultat (tkr) | 162 | 276 | 154 |
Summa tillgångar (tkr) | 503 | 736 | 678 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 625 | 740 | 691 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 141 | 306 | 258 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 142 | 349 | 262 |
Årets resultat (tkr) | 162 | 276 | 154 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 21 | 27 | 196 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 482 | 708 | 482 |
Tillgångar (tkr) | 503 | 736 | 678 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 323 | 461 | 385 |
Obeskattade reserver (tkr) | 85 | 150 | 150 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 95 | 124 | 143 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 503 | 736 | 678 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 180 | 300 | 200 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 313 | 370 | 346 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 22.6% | 41.4% | 37.3% |
Soliditet | 76.4% | 77.3% | 72.7% |
Kassalikviditet | 493.7% | 557.3% | 311.2% |
Verksamheten ska bestå av fyra av varandra skilda verksamheter. En del utgörs av konsultverksamhet utifrån ett managementperspektiv. Konsulttjänsterna inriktas mot affärsutveckling, organisationsutveckling, supply chainmanagement, logistik och inköp. Inom dessa kategorier ska det även finnas möjligheter att erbjuda tidsbegränsade linjebefattningar. Aktuella branscher är alla där dessa kategorier förekommer. Den andra verksamhetsdelen ska bestå av att erbjuda mattjänster via restaurang eller gatukök samt cateringverksamhet. Mattjänsterna skall vara inriktade mot grill i olika former. Dessutom skall detta vara kombinerat med en bloggverksamhet, egen eller tillsammans med andra, med bas i grillning med tillbehör samt med tillhörande utrustning. Bloggverksamheten skall kompletteras med utgivning av kokböcker med fokus på grill. Den tredje verksamhetsdelen ska inrikta sig mot fastighetsservice samt skötsel och underhåll av grönytor. Den fjärde verksamhetsdelen ska inrikta sig motförvaltning av eget kapital, såsom värdepapper och aktier.