Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom restaurang med inriktning på kök och service så som matlagning, köksekonomi, hållbarhet, hygien, råvaruhantering, teamleading, rekrytering, marknadsföring, menyframtagning, leverantörskontakter, bemanning och utbildning.Bolaget ska även bedriva mindre event, utbildningar och middagar hemma hos eller i hyrt godkänt restaurangkök så som utomhusmatlagning över eld, intima middagar hemma hos och kurser i matlagning i hyrt restaurangkök samt även med inhyrd kock.Samt därmed förenlig verksamhet.
Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom restaurang med inriktning på kök och service så som matlagning, köksekonomi, hållbarhet, hygien, råvaruhantering, teamleading, rekrytering, marknadsföring, menyframtagning, leverantörskontakter, bemanning och utbildning.Bolaget ska även bedriva mindre event, utbildningar och middagar hemma hos eller i hyrt godkänt restaurangkök så som utomhusmatlagning över eld, intima middagar hemma hos och kurser i matlagning i hyrt restaurangkök samt även med inhyrd kock.Samt därmed förenlig verksamhet.