Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom restaurang och storkök, avseende projektering, besiktningar samt utbildning och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 053 | 8 241 | 10 060 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 117 | 1 255 | 1 367 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 114 | 1 253 | 1 367 |
Årets resultat (tkr) | 65 | 757 | 1 086 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 067 | 4 199 | 6 958 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 053 | 8 241 | 10 060 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 117 | 1 255 | 1 367 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 114 | 1 253 | 1 367 |
Årets resultat (tkr) | 65 | 757 | 1 086 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 067 | 4 199 | 6 958 |
Tillgångar (tkr) | 1 067 | 4 199 | 6 958 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 584 | 2 520 | 2 263 |
Obeskattade reserver (tkr) | 330 | 300 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 153 | 1 379 | 4 695 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 067 | 4 199 | 6 958 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 2 000 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 4 053 | 8 241 | 10 060 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.9% | 15.2% | 13.6% |
Soliditet | 77.0% | 65.2% | 32.5% |
Kassalikviditet | 697.4% | 304.5% | 148.2% |
Bjäre Nordväst AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Sigma Invest AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom restaurang och storkök, avseende projektering, besiktningar samt utbildning och därmed förenlig verksamhet.