Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av livsmedelsprodukter, utveckla marknader för dessa produkter såväl inom som utom landet. Dessutom skall bolaget genom spridande i tryckt skrift etc. sprida kunskap om sina produkter. Bolaget skall också bedriva catering och servering.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 866 | 3 804 | 4 085 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -33 | 95 | 193 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -47 | 93 | 191 |
Årets resultat (tkr) | 2 | 74 | 114 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 006 | 1 075 | 885 |
Antal anställda | 3 | 4 | 4 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 866 | 3 804 | 4 085 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -33 | 95 | 193 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -47 | 93 | 191 |
Årets resultat (tkr) | 2 | 74 | 114 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 56 | 79 | 101 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 950 | 996 | 784 |
Tillgångar (tkr) | 1 006 | 1 075 | 885 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 130 | 308 | 234 |
Obeskattade reserver (tkr) | 104 | 154 | 154 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 97 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 676 | 613 | 497 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 006 | 1 075 | 885 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 180 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 4 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 289 | 951 | 1 021 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.8% | 2.5% | 4.7% |
Soliditet | 20.4% | 39.0% | 39.0% |
Kassalikviditet | 113.8% | 130.8% | 116.7% |
Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av livsmedelsprodukter, utveckla marknader för dessa produkter såväl inom som utom landet. Dessutom skall bolaget genom spridande i tryckt skrift etc. sprida kunskap om sina produkter. Bolaget skall också bedriva catering och servering.