Aktiebolaget ska bedriva matrelaterade tjänster som catering, pop up matevent, kurser, workshop. Producera och sälja egna matprodukter.
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 134 | 60 | 20 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 59 | 22 | 4 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 59 | 22 | 4 |
Årets resultat (tkr) | 48 | 22 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 122 | 110 | 82 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 134 | 60 | 20 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 59 | 22 | 4 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 59 | 22 | 4 |
Årets resultat (tkr) | 48 | 22 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2023-03* | 2022-03* | 2021-03* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 122 | 110 | 82 |
Tillgångar (tkr) | 122 | 110 | 82 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-03* | 2022-03* | 2021-03* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 101 | 68 | 46 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 21 | 42 | 35 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 122 | 110 | 82 |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 134 | 60 | 20 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 44.0% | 36.7% | 20.0% |
Soliditet | 82.8% | 61.8% | 56.1% |
Kassalikviditet | 581.0% | 261.9% | 234.3% |
Aktiebolaget ska bedriva matrelaterade tjänster som catering, pop up matevent, kurser, workshop. Producera och sälja egna matprodukter.