Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, bedriva restaurang-, bar-, catering- och event verksamhet, produktion och försäljning av livsmedel samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget kan även producera och ge ut fotografier, litteratur och snarlik material samt bedriva konsultation relaterat till restaurang, mat och dryck. Därtill kan verksamheten omfatta att, äga och förvalta fast och lös egendom, affärsverksamheter och värdepapper.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 223 | 536 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 967 | -1 064 | -6 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 821 | -1 087 | -6 |
Årets resultat (tkr) | 821 | -1 087 | -6 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 813 | 8 419 | 112 |
Antal anställda | 9 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 223 | 536 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 967 | -1 064 | -6 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 821 | -1 087 | -6 |
Årets resultat (tkr) | 821 | -1 087 | -6 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 455 | 6 302 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 358 | 2 116 | 112 |
Tillgångar (tkr) | 6 813 | 8 419 | 112 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 336 | 515 | 108 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 080 | 2 800 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 397 | 5 104 | 4 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 813 | 8 419 | 112 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 42 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 803 | 536 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 6.0% | -198.5% | 0.0% |
Soliditet | 19.6% | 6.1% | 96.4% |
Kassalikviditet | 16.2% | 36.2% | 2800.0% |
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, bedriva restaurang-, bar-, catering- och event verksamhet, produktion och försäljning av livsmedel samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget kan även producera och ge ut fotografier, litteratur och snarlik material samt bedriva konsultation relaterat till restaurang, mat och dryck. Därtill kan verksamheten omfatta att, äga och förvalta fast och lös egendom, affärsverksamheter och värdepapper.