Aktiebolaget ska bedriva utbildning och kompetensförsörjning, bedriva gymnasial utbildning för ungdomar, vuxenutbildning. Restaurangkonsult, matlagningskurser och bedriva konsultverksamhet i kundernas organisationer inom verksamhetsutveckling, ledande roller i projekt, utbildning samt utveckling av utbildningsmodeller som restaurangkonsult och sommelier, utbildning i vinkunskap, föreläsningar, i samband med övrig utbildning, uppdragsverksamhet inom utbildning, teambildningsprocesser. Diverse övrig utbildning och därmed förenlig verksamhet.
2023-01* | 2022-01* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 22 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -4 | 11 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -4 | 11 |
Årets resultat (tkr) | -2 | 7 |
Summa tillgångar (tkr) | 30 | 37 |
Antal anställda |
2023-01* | 2022-01* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 22 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -4 | 11 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -4 | 11 |
Årets resultat (tkr) | -2 | 7 |
TILLGÅNGAR | 2023-01* | 2022-01* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 30 | 37 |
Tillgångar (tkr) | 30 | 37 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-01* | 2022-01* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 30 | 32 |
Obeskattade reserver (tkr) | 3 | |
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 | |
Skulder och eget kapital (tkr) | 30 | 37 |
2023-01* | 2022-01* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-01* | 2022-01* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 0.0% | 50.0% |
Soliditet | 100.0% | 92.3% |
Kassalikviditet | 0.0% | 1233.3% |
Aktiebolaget ska bedriva utbildning och kompetensförsörjning, bedriva gymnasial utbildning för ungdomar, vuxenutbildning. Restaurangkonsult, matlagningskurser och bedriva konsultverksamhet i kundernas organisationer inom verksamhetsutveckling, ledande roller i projekt, utbildning samt utveckling av utbildningsmodeller som restaurangkonsult och sommelier, utbildning i vinkunskap, föreläsningar, i samband med övrig utbildning, uppdragsverksamhet inom utbildning, teambildningsprocesser. Diverse övrig utbildning och därmed förenlig verksamhet.