Aktiebolaget ska bedriva restaurang och catering, utbildning inom mat och dryck, konsulttjänster inom restauranglogistik och försäljning av gastronomiska produkter såsom kökredskap och serveringstillbehör. Bolaget ska också bedriva konsulttjänster och försäljning av växter och blomster.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 395 | 3 491 | 2 381 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 919 | 348 | 44 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 927 | 348 | 44 |
Årets resultat (tkr) | 736 | 303 | 44 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 788 | 1 022 | 791 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 395 | 3 491 | 2 381 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 919 | 348 | 44 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 927 | 348 | 44 |
Årets resultat (tkr) | 736 | 303 | 44 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 34 | 68 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 788 | 988 | 723 |
Tillgångar (tkr) | 1 788 | 1 022 | 791 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 019 | 398 | 95 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 768 | 624 | 696 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 788 | 1 022 | 791 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 800 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 198 | 1 746 | 1 191 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 20.9% | 10.0% | 1.9% |
Soliditet | 57.0% | 38.9% | 12.0% |
Kassalikviditet | 232.8% | 158.3% | 103.9% |
Aktiebolaget ska bedriva restaurang och catering, utbildning inom mat och dryck, konsulttjänster inom restauranglogistik och försäljning av gastronomiska produkter såsom kökredskap och serveringstillbehör. Bolaget ska också bedriva konsulttjänster och försäljning av växter och blomster.