Försäljning av vedugnsbakade pizzor och tillhörande delikatesser via catering åt företag eller privatpersoner. Tillverkning och uthyrning av utrustning för vedugnstillagad mat samt utbildning och konsultverksamhet rörande framställning och användandet av vedugnar.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 94 | 164 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 45 | 69 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 44 | 69 |
Årets resultat (tkr) | 35 | 54 |
Summa tillgångar (tkr) | 148 | 106 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 94 | 164 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 45 | 69 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 44 | 69 |
Årets resultat (tkr) | 35 | 54 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 148 | 106 |
Tillgångar (tkr) | 148 | 106 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 114 | 79 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 33 | 27 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 148 | 106 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 47.9% | 42.1% |
Soliditet | 77.0% | 74.5% |
Kassalikviditet | 448.5% | 392.6% |
Försäljning av vedugnsbakade pizzor och tillhörande delikatesser via catering åt företag eller privatpersoner. Tillverkning och uthyrning av utrustning för vedugnstillagad mat samt utbildning och konsultverksamhet rörande framställning och användandet av vedugnar.