Bolaget ska bedriva produktutveckling av livsmedel, livsmedelsproduktion, försäljning av livsmedel, restaurangverksamhet, genomförande av events och kunskapsspridning om livsmedel, äga och förvalta lös och fast egendom, samt driva med ovan förenlig verksamhet.
2022-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 48 943 | 3 888 | 23 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -48 065 | -10 980 | -516 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -48 069 | -10 982 | -516 |
Årets resultat (tkr) | -48 069 | -10 982 | -516 |
Summa tillgångar (tkr) | 43 331 | 20 028 | 11 918 |
Antal anställda | 12 | 4 | 2 |
2022-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 48 943 | 3 888 | 23 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -48 065 | -10 980 | -516 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -48 069 | -10 982 | -516 |
Årets resultat (tkr) | -48 069 | -10 982 | -516 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 387 | 3 719 | 251 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 36 944 | 16 310 | 11 667 |
Tillgångar (tkr) | 43 331 | 20 028 | 11 918 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 33 758 | 15 564 | 11 547 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 9 573 | 4 464 | 371 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 43 331 | 20 028 | 11 918 |
2022-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 4 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 4 079 | 972 | 12 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -98.2% | -282.4% | -2243.5% |
Soliditet | 77.9% | 77.7% | 96.9% |
Kassalikviditet | 385.9% | 313.5% | 3144.7% |
Bolaget ska bedriva produktutveckling av livsmedel, livsmedelsproduktion, försäljning av livsmedel, restaurangverksamhet, genomförande av events och kunskapsspridning om livsmedel, äga och förvalta lös och fast egendom, samt driva med ovan förenlig verksamhet.