Föremålet för bolagets verksmhet är att bedriva catering, butik '/avhämtning, restaurang, produktutveckling åt industriföretag inom livsmedelsbranschen, matlagningskurser och receptframtagning samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 913 | 5 649 | 4 424 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 519 | 348 | -202 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 518 | 345 | -221 |
Årets resultat (tkr) | 319 | 137 | -16 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 494 | 3 045 | 3 119 |
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 913 | 5 649 | 4 424 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 519 | 348 | -202 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 518 | 345 | -221 |
Årets resultat (tkr) | 319 | 137 | -16 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 465 | 1 572 | 1 653 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 028 | 1 473 | 1 466 |
Tillgångar (tkr) | 3 494 | 3 045 | 3 119 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 862 | 1 544 | 1 407 |
Obeskattade reserver (tkr) | 292 | 175 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 570 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 339 | 1 326 | 1 142 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 494 | 3 045 | 3 119 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 986 | 942 | 737 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.8% | 6.2% | -4.6% |
Soliditet | 59.3% | 54.8% | 45.1% |
Kassalikviditet | 134.0% | 92.3% | 105.0% |
Föremålet för bolagets verksmhet är att bedriva catering, butik '/avhämtning, restaurang, produktutveckling åt industriföretag inom livsmedelsbranschen, matlagningskurser och receptframtagning samt därmed förenlig verksamhet.