Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, sälja hela eller delar av festarrangemang med tyngdpunkten på att laga och distribuera mat, äga och förvalta fast och lös egendom, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 897 | 6 963 | 5 793 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 496 | 23 | -15 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 493 | 17 | -27 |
Årets resultat (tkr) | 202 | 10 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 591 | 1 348 | 1 147 |
Antal anställda | 7 | 8 | 5 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 897 | 6 963 | 5 793 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 496 | 23 | -15 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 493 | 17 | -27 |
Årets resultat (tkr) | 202 | 10 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 279 | 570 | 561 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 312 | 779 | 585 |
Tillgångar (tkr) | 1 591 | 1 348 | 1 147 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 456 | 254 | 244 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 220 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 135 | 875 | 903 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 591 | 1 348 | 1 147 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 8 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 271 | 870 | 1 159 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.6% | 0.3% | -0.3% |
Soliditet | 28.7% | 18.8% | 21.3% |
Kassalikviditet | 91.8% | 58.6% | 38.3% |
Evenemangbolaget i Stallarholmen AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Evenemangbolaget i Stallarholmen Fastighets AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-04.
Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, sälja hela eller delar av festarrangemang med tyngdpunkten på att laga och distribuera mat, äga och förvalta fast och lös egendom, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.