Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena restaurang, underhållning, media och livsmedelssektorn samt utföra föreläsnings-, moderators-, journalist- och PR- och kommunikationsuppdrag. Bolaget skall även sälja tjänster och produkter inom gastronomisektorn, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 278 | 512 | 96 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 26 | 102 | 45 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 26 | 102 | 45 |
Årets resultat (tkr) | 14 | 60 | 40 |
Summa tillgångar (tkr) | 267 | 267 | 169 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 278 | 512 | 96 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 26 | 102 | 45 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 26 | 102 | 45 |
Årets resultat (tkr) | 14 | 60 | 40 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 19 | 28 | 6 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 248 | 238 | 162 |
Tillgångar (tkr) | 267 | 267 | 169 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 66 | 153 | 153 |
Obeskattade reserver (tkr) | 33 | 26 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 167 | 88 | 16 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 267 | 267 | 169 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 278 | 512 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.3% | 19.9% | 46.9% |
Soliditet | 33.6% | 64.3% | 90.5% |
Kassalikviditet | 148.5% | 270.4% | 1012.5% |
Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena restaurang, underhållning, media och livsmedelssektorn samt utföra föreläsnings-, moderators-, journalist- och PR- och kommunikationsuppdrag. Bolaget skall även sälja tjänster och produkter inom gastronomisektorn, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.