Bolaget ska bedriva restaurang-, festvånings- och cateringverksamhet, handel med alkoholhaltiga drycker, livsmedel och matrelaterade produkter och restaurangutensilier, uthyrning av personal, utbildning och övriga konsulttjänster i anslutning till dessa verksamhetsområden samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 649 | 692 | 541 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 291 | 39 | -74 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 291 | 39 | -74 |
Årets resultat (tkr) | 250 | 39 | -74 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 121 | 575 | 472 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 649 | 692 | 541 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 291 | 39 | -74 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 291 | 39 | -74 |
Årets resultat (tkr) | 250 | 39 | -74 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 202 | 202 | 202 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 919 | 373 | 270 |
Tillgångar (tkr) | 1 121 | 575 | 472 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 638 | 388 | 349 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 50 | 50 | 50 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 433 | 138 | 73 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 121 | 575 | 472 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 649 | 692 | 541 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 17.6% | 5.6% | -13.7% |
Soliditet | 56.9% | 67.5% | 73.9% |
Kassalikviditet | 212.2% | 270.3% | 369.9% |
Bolaget ska bedriva restaurang-, festvånings- och cateringverksamhet, handel med alkoholhaltiga drycker, livsmedel och matrelaterade produkter och restaurangutensilier, uthyrning av personal, utbildning och övriga konsulttjänster i anslutning till dessa verksamhetsområden samt därmed förenlig verksamhet.