Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, konferens- och hotellverksamhet, livsmedelsproduktion, konsultationer och utbildning inom gastronomi, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 680 | 5 995 | 4 824 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 566 | 737 | 178 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 452 | 625 | 107 |
Årets resultat (tkr) | 781 | 550 | 107 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 265 | 5 449 | 4 632 |
Antal anställda | 10 | 10 | 10 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 680 | 5 995 | 4 824 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 566 | 737 | 178 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 452 | 625 | 107 |
Årets resultat (tkr) | 781 | 550 | 107 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 064 | 4 164 | 3 514 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 201 | 1 284 | 1 118 |
Tillgångar (tkr) | 5 265 | 5 449 | 4 632 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 673 | 1 412 | 862 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 518 | 2 658 | 2 798 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 074 | 1 378 | 972 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 265 | 5 449 | 4 632 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 170 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 10 | 10 |
Omsättning per anställd (tkr) | 668 | 600 | 482 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.5% | 12.3% | 3.7% |
Soliditet | 31.8% | 25.9% | 18.6% |
Kassalikviditet | 100.2% | 88.8% | 108.7% |
Gastronomisk Smak Av Dalarna AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, konferens- och hotellverksamhet, livsmedelsproduktion, konsultationer och utbildning inom gastronomi, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.