Verksamheten skall bestå av: -Företagsrådgivning -Partihandel med sportartiklar, kläder, skor, sängkläder, hushållsartiklar samt kosmetik -Researrangör -Utbildning, konsultation och bemanning inom hotell och restaurangbranschen -Förvalta lös och fast egendom Och därmed förenlig verksamhet
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 28 | 27 | 22 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 | -9 | -16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 | -9 | -16 |
Årets resultat (tkr) | 6 | -9 | -16 |
Summa tillgångar (tkr) | 647 | 436 | 202 |
Antal anställda |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 28 | 27 | 22 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 | -9 | -16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 | -9 | -16 |
Årets resultat (tkr) | 6 | -9 | -16 |
TILLGÅNGAR | 2023-03* | 2022-03* | 2021-03* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 582 | 349 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 66 | 87 | 202 |
Tillgångar (tkr) | 647 | 436 | 202 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-03* | 2022-03* | 2021-03* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 50 | 44 | 54 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 598 | 392 | 148 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 647 | 436 | 202 |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 21.4% | -33.3% | -72.7% |
Soliditet | 7.7% | 10.1% | 26.7% |
Kassalikviditet | 11.0% | 22.2% | 136.5% |
Verksamheten skall bestå av: -Företagsrådgivning -Partihandel med sportartiklar, kläder, skor, sängkläder, hushållsartiklar samt kosmetik -Researrangör -Utbildning, konsultation och bemanning inom hotell och restaurangbranschen -Förvalta lös och fast egendom Och därmed förenlig verksamhet