Bolaget ska bedriva direkt eller indirekt genom dotterföretag bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom restaurang- och turistnäringen och bedriva restaurangverksamhet med catering. Vidare ska bolaget bedriva odling och försäljning av ekologiska livsmedelsprodukter, handel med antikviteter och kuriosa, textilier och möbler, import och försäljning av ovanstående varor från Asien samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 208 | 216 | 99 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 13 | 70 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 13 | 70 | |
Årets resultat (tkr) | 13 | 70 | |
Summa tillgångar (tkr) | 76 | 125 | 98 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 208 | 216 | 99 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 13 | 70 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 13 | 70 | |
Årets resultat (tkr) | 13 | 70 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 40 | 40 | 40 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 36 | 84 | 58 |
Tillgångar (tkr) | 76 | 125 | 98 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 74 | 121 | 51 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 | 3 | 47 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 76 | 125 | 98 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 10 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 6.3% | 32.4% | 0.0% |
Soliditet | 97.4% | 96.8% | 52.0% |
Kassalikviditet | 1450.0% | 2566.7% | 108.5% |
Bolaget ska bedriva direkt eller indirekt genom dotterföretag bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom restaurang- och turistnäringen och bedriva restaurangverksamhet med catering. Vidare ska bolaget bedriva odling och försäljning av ekologiska livsmedelsprodukter, handel med antikviteter och kuriosa, textilier och möbler, import och försäljning av ovanstående varor från Asien samt därmed förenlig verksamhet.