Företaget kommer att erbjuda och sälja byggtjänster inom snickeri, målning. Företaget kommer erbjuda och sälja kroppsvård såsom massage, friskvård coachning. Företaget kommer att erbjuda kursverksamhet inom friskvård, hälsa och hantverk. Företaget kommer att bedriva second hand, återbruk, driva butik inom second hand och återbruk, renovering inom snickeri, smide och tillverkning av keramik och lera. Företaget kommer att bedriva matlagning för kurser och event.
2024-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 497 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 |
Årets resultat (tkr) | 1 |
Summa tillgångar (tkr) | 200 |
Antal anställda | 2 |
2024-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 497 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 |
Årets resultat (tkr) | 1 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 65 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 135 |
Tillgångar (tkr) | 200 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 26 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 174 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 200 |
2024-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | |
---|---|
Antal anställda | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 249 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 0.2% |
Soliditet | 13.0% |
Kassalikviditet | 77.6% |
Företaget kommer att erbjuda och sälja byggtjänster inom snickeri, målning. Företaget kommer erbjuda och sälja kroppsvård såsom massage, friskvård coachning. Företaget kommer att erbjuda kursverksamhet inom friskvård, hälsa och hantverk. Företaget kommer att bedriva second hand, återbruk, driva butik inom second hand och återbruk, renovering inom snickeri, smide och tillverkning av keramik och lera. Företaget kommer att bedriva matlagning för kurser och event.