Aktiebolaget ska främst förädla frukt, bär och grönsaker till livsmedel. Det ska även hyra ut maskiner till kunder för förädling av frukt och bär. Aktiebolaget ska även bedriva kurser och utbildningar inom förädling av frukt, bär och grönsaker.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 49 | 490 | 715 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 | -6 | 9 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 | -6 | 9 |
Årets resultat (tkr) | -2 | -6 | 9 |
Summa tillgångar (tkr) | 165 | 186 | 249 |
Antal anställda | 1 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 49 | 490 | 715 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 | -6 | 9 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 | -6 | 9 |
Årets resultat (tkr) | -2 | -6 | 9 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 74 | 92 | 102 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 91 | 95 | 148 |
Tillgångar (tkr) | 165 | 186 | 249 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 34 | 36 | 43 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 127 | 120 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 | 30 | 207 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 165 | 186 | 249 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 2 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 490 | 358 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -4.1% | -1.2% | 1.3% |
Soliditet | 20.6% | 19.4% | 17.3% |
Kassalikviditet | 1600.0% | 186.7% | 39.1% |
Aktiebolaget ska främst förädla frukt, bär och grönsaker till livsmedel. Det ska även hyra ut maskiner till kunder för förädling av frukt och bär. Aktiebolaget ska även bedriva kurser och utbildningar inom förädling av frukt, bär och grönsaker.