Bolaget ska bedriva verksamhet med professionell konsultation till restauranger i Europa med tyngdpunkt på kvalitetsprodukter såsom livsmedelsprodukter som är närproducerade samt utveckla samarbete mellan producenter och restauranger samt restaurera äldre timmerhus för att bedriva turistverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 767 | 645 | 318 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 538 | 440 | 122 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 502 | 450 | 88 |
Årets resultat (tkr) | 399 | 364 | 69 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 643 | 4 185 | 3 579 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 767 | 645 | 318 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 538 | 440 | 122 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 502 | 450 | 88 |
Årets resultat (tkr) | 399 | 364 | 69 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 828 | 3 222 | 3 117 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 815 | 963 | 463 |
Tillgångar (tkr) | 4 643 | 4 185 | 3 579 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 686 | 1 287 | 783 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 957 | 2 898 | 2 796 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 643 | 4 185 | 3 579 |
2023-12* | 2022-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 70.1% | 68.2% | 38.4% |
Soliditet | 36.3% | 30.8% | 21.9% |
Kassalikviditet | 27.6% | 33.2% | 16.6% |
Bolaget ska bedriva verksamhet med professionell konsultation till restauranger i Europa med tyngdpunkt på kvalitetsprodukter såsom livsmedelsprodukter som är närproducerade samt utveckla samarbete mellan producenter och restauranger samt restaurera äldre timmerhus för att bedriva turistverksamhet och därmed förenlig verksamhet.