Bolaget ska i egen regi och i förekommande fall genom dotterbolag, bedriva verksamhet inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen. Denna verksamhet består i att driva, utveckla, förvärva och försälja restauranger, hotell och andra mötesplatser samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även i egen regi eller genom dotterbolag vara verksamt inom hela det teknologiska och industriella ekosystemet för restauranger och hotell samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 941 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 296 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 402 |
Årets resultat (tkr) | -1 402 |
Summa tillgångar (tkr) | 34 950 |
Antal anställda | 1 |
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 941 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 296 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 402 |
Årets resultat (tkr) | -1 402 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 32 775 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 175 |
Tillgångar (tkr) | 34 950 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 17 873 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 17 078 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 34 950 |
2023-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | |
---|---|
Antal anställda | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 941 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | -137.7% |
Soliditet | 51.1% |
Kassalikviditet | 12.7% |
Bolaget ska i egen regi och i förekommande fall genom dotterbolag, bedriva verksamhet inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen. Denna verksamhet består i att driva, utveckla, förvärva och försälja restauranger, hotell och andra mötesplatser samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även i egen regi eller genom dotterbolag vara verksamt inom hela det teknologiska och industriella ekosystemet för restauranger och hotell samt därmed förenlig verksamhet.