Bolaget ska bedriva tillverkning, försäljning och utveckling av konfektyr och andra livsmedel baserade på torra och glutenfria ceralier samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 492 | 4 646 | 4 533 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 409 | -78 | 715 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 296 | -137 | 656 |
Årets resultat (tkr) | 923 | -367 | -3 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 339 | 2 093 | 2 441 |
Antal anställda | 4 | 3 | 3 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 492 | 4 646 | 4 533 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 409 | -78 | 715 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 296 | -137 | 656 |
Årets resultat (tkr) | 923 | -367 | -3 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 125 | 1 140 | 1 482 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 214 | 952 | 959 |
Tillgångar (tkr) | 2 339 | 2 093 | 2 441 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 282 | 359 | 726 |
Obeskattade reserver (tkr) | 230 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 159 | 313 | 696 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 668 | 1 421 | 1 019 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 339 | 2 093 | 2 441 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 873 | 1 549 | 1 511 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 18.8% | -1.7% | 15.8% |
Soliditet | 61.9% | 17.1% | 29.7% |
Kassalikviditet | 129.2% | 34.5% | 68.3% |
Hoper AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Maryhill AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva tillverkning, försäljning och utveckling av konfektyr och andra livsmedel baserade på torra och glutenfria ceralier samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.