Bolaget skall driva restaurang, köpa och sälja livsmedel till grossister och restauranger, bedriva cateringverksamhet, anordna studieresor i matlagningssyfte samt idka därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 28 842 | 23 913 | 21 959 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 635 | 1 454 | 1 318 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 585 | 1 416 | 1 301 |
Årets resultat (tkr) | 454 | 1 314 | 1 301 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 670 | 8 163 | 6 364 |
Antal anställda | 31 | 27 | 25 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 28 842 | 23 913 | 21 959 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 635 | 1 454 | 1 318 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 585 | 1 416 | 1 301 |
Årets resultat (tkr) | 454 | 1 314 | 1 301 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 478 | 626 | 465 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 8 192 | 7 537 | 5 899 |
Tillgångar (tkr) | 8 670 | 8 163 | 6 364 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 779 | 2 325 | 1 011 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 891 | 5 838 | 5 353 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 670 | 8 163 | 6 364 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 000 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 31 | 27 | 25 |
Omsättning per anställd (tkr) | 930 | 886 | 878 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.2% | 6.1% | 6.0% |
Soliditet | 32.0% | 28.5% | 15.9% |
Kassalikviditet | 122.4% | 117.0% | 102.1% |
Bolaget skall driva restaurang, köpa och sälja livsmedel till grossister och restauranger, bedriva cateringverksamhet, anordna studieresor i matlagningssyfte samt idka därmed förenlig verksamhet.