Företaget ska bedriva: - Bageri och försäljning av bröd - Handelsrörelse med försäljning av lokala livsmedel - Café med försäljning av bakverk - Cateringverksamhet
2023-04* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 907 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 24 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 22 |
Årets resultat (tkr) | 17 |
Summa tillgångar (tkr) | 161 |
Antal anställda | 2 |
2023-04* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 907 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 24 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 22 |
Årets resultat (tkr) | 17 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 60 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 101 |
Tillgångar (tkr) | 161 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 42 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 119 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 161 |
2023-04* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | |
---|---|
Antal anställda | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 454 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 2.6% |
Soliditet | 26.1% |
Kassalikviditet | 41.2% |
Företaget ska bedriva: - Bageri och försäljning av bröd - Handelsrörelse med försäljning av lokala livsmedel - Café med försäljning av bakverk - Cateringverksamhet