Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 219 | 7 636 | 4 108 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -55 | -162 | -1 838 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -288 | -204 | -1 926 |
Årets resultat (tkr) | -1 052 | 6 | -1 926 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 944 | 8 008 | 7 606 |
Antal anställda | 11 | 7 | 3 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 219 | 7 636 | 4 108 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -55 | -162 | -1 838 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -288 | -204 | -1 926 |
Årets resultat (tkr) | -1 052 | 6 | -1 926 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 9 730 | 6 262 | 6 558 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 214 | 1 747 | 1 048 |
Tillgångar (tkr) | 11 944 | 8 008 | 7 606 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 514 | -926 | -933 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | 1 094 | ||
Långfristiga skulder (tkr) | 7 422 | 7 385 | 7 255 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 914 | 1 549 | 1 283 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 944 | 8 008 | 7 606 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 11 | 7 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 293 | 1 091 | 1 369 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.4% | -2.1% | -44.7% |
Soliditet | 12.7% | -11.6% | -12.3% |
Kassalikviditet | 99.3% | 95.1% | 60.6% |
Jovalux Hotel AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Jovalux Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.