Bolaget skall huvudsakligen bedriva restaurangverksamhet i en golfklubb, såsom lunch, middagsservering samt mot företag och privata sällskap sälja konferenser, möten samt event och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även bedriva cateringverksamhet med mat och tillhandahållande av personal för servering och tillagning samt möjlighet för avhämtning.
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 087 | 1 498 | 957 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -24 | 58 | -114 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -67 | 43 | -114 |
Årets resultat (tkr) | -67 | 43 | -114 |
Summa tillgångar (tkr) | 154 | 255 | 185 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 087 | 1 498 | 957 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -24 | 58 | -114 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -67 | 43 | -114 |
Årets resultat (tkr) | -67 | 43 | -114 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 | 10 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 148 | 245 | 185 |
Tillgångar (tkr) | 154 | 255 | 185 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -98 | -31 | -74 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 59 | 15 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 193 | 271 | 259 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 154 | 255 | 185 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 498 | 957 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -1.1% | 3.9% | -11.9% |
Soliditet | -63.6% | -12.2% | -40.0% |
Kassalikviditet | 76.7% | 90.4% | 71.4% |
Bolaget skall huvudsakligen bedriva restaurangverksamhet i en golfklubb, såsom lunch, middagsservering samt mot företag och privata sällskap sälja konferenser, möten samt event och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även bedriva cateringverksamhet med mat och tillhandahållande av personal för servering och tillagning samt möjlighet för avhämtning.