Keemchi är en modern koreansk fast-casual restaurang kedja med fokus på fermentering av lokala råvaror, autentiska smaker och hållbarhet. Vi lägger stor vikt på matkvalité och moderna lösningar inom restaurangverksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 213 | 8 789 | 4 448 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -234 | -165 | -833 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -405 | -205 | -881 |
Årets resultat (tkr) | -587 | -205 | -881 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 000 | 2 126 | 1 162 |
Antal anställda | 19 | 18 | 17 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 213 | 8 789 | 4 448 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -234 | -165 | -833 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -405 | -205 | -881 |
Årets resultat (tkr) | -587 | -205 | -881 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 256 | 1 567 | 758 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 744 | 559 | 404 |
Tillgångar (tkr) | 2 000 | 2 126 | 1 162 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -309 | 50 | -621 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | 182 | 227 | |
Långfristiga skulder (tkr) | 433 | 555 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 694 | 1 848 | 1 229 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 000 | 2 126 | 1 162 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 19 | 18 | 17 |
Omsättning per anställd (tkr) | 538 | 488 | 262 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.3% | -1.9% | -18.7% |
Soliditet | -15.4% | 2.4% | -53.4% |
Kassalikviditet | 37.5% | 22.8% | 25.8% |
Keemchi är en modern koreansk fast-casual restaurang kedja med fokus på fermentering av lokala råvaror, autentiska smaker och hållbarhet. Vi lägger stor vikt på matkvalité och moderna lösningar inom restaurangverksamhet.