Cateringverksamhet vid enskilda evenemang. Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler. Företaget ska bedriva tillagning och försäljning av sushi, japansk och kinesiskt mat, avhämtning, catering och servering samt därmed förenlig verksamhet. Teknisk konsultverksamhet inom bygg och anläggningsteknik. Undervisning
2023-01* | 2022-01* | 2021-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 | 15 | 3 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -6 | -4 | -5 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -6 | -4 | -5 |
Årets resultat (tkr) | -6 | -4 | -5 |
Summa tillgångar (tkr) | 40 | 46 | 45 |
Antal anställda |
2023-01* | 2022-01* | 2021-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 | 15 | 3 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -6 | -4 | -5 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -6 | -4 | -5 |
Årets resultat (tkr) | -6 | -4 | -5 |
TILLGÅNGAR | 2023-01* | 2022-01* | 2021-01* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 38 | 43 | 43 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 | 3 | 3 |
Tillgångar (tkr) | 40 | 46 | 45 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-01* | 2022-01* | 2021-01* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 40 | 46 | 45 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | |||
Skulder och eget kapital (tkr) | 40 | 46 | 45 |
2023-01* | 2022-01* | 2021-01* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-01* | 2022-01* | 2021-01* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -120.0% | -26.7% | -166.7% |
Soliditet | 100.0% | 100.0% | 100.0% |
Kassalikviditet | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
Cateringverksamhet vid enskilda evenemang. Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler. Företaget ska bedriva tillagning och försäljning av sushi, japansk och kinesiskt mat, avhämtning, catering och servering samt därmed förenlig verksamhet. Teknisk konsultverksamhet inom bygg och anläggningsteknik. Undervisning