Bolaget ska bedriva restaurangrörelse, utbildning och konsultationer inom restaurangbranschen, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 419 | 1 227 | 1 808 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -702 | 307 | 1 200 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -971 | 272 | 1 131 |
Årets resultat (tkr) | -971 | 272 | 1 131 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 540 | 7 398 | 7 149 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 419 | 1 227 | 1 808 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -702 | 307 | 1 200 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -971 | 272 | 1 131 |
Årets resultat (tkr) | -971 | 272 | 1 131 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 197 | 2 132 | 1 870 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 343 | 5 266 | 5 279 |
Tillgångar (tkr) | 5 540 | 7 398 | 7 149 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 699 | 1 670 | 1 399 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 833 | 2 884 | 2 918 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 008 | 2 844 | 2 832 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 540 | 7 398 | 7 149 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 419 | 1 227 | 1 808 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -167.5% | 25.0% | 66.4% |
Soliditet | 12.6% | 22.6% | 19.6% |
Kassalikviditet | 166.5% | 185.2% | 186.4% |
La Pomme AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 4 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva restaurangrörelse, utbildning och konsultationer inom restaurangbranschen, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.