Aktiebolaget ska bedriva marknadsföring och produktinformation rörande livsmedel, inköp och försäljning av livsmedel till butik och på marknader, utbildning och föredragsverksamhet inom livsmedelshantering, konsultverksamhet inom livsmedel och företagsledning samt idka därmed förenlig verksamhet, samt bedriva verksamhet inom besöksnäring.
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 52 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -8 | -14 | -18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -8 | -14 | -18 |
Årets resultat (tkr) | -8 | -14 | -18 |
Summa tillgångar (tkr) | 12 | 20 | 37 |
Antal anställda |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 52 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -8 | -14 | -18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -8 | -14 | -18 |
Årets resultat (tkr) | -8 | -14 | -18 |
TILLGÅNGAR | 2023-10* | 2022-10* | 2021-10* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 12 | 20 | 37 |
Tillgångar (tkr) | 12 | 20 | 37 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-10* | 2022-10* | 2021-10* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 12 | 19 | 33 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 | ||
Skulder och eget kapital (tkr) | 12 | 20 | 37 |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | -34.6% |
Soliditet | 100.0% | 95.0% | 89.2% |
Kassalikviditet | 0.0% | 0.0% | 925.0% |
Aktiebolaget ska bedriva marknadsföring och produktinformation rörande livsmedel, inköp och försäljning av livsmedel till butik och på marknader, utbildning och föredragsverksamhet inom livsmedelshantering, konsultverksamhet inom livsmedel och företagsledning samt idka därmed förenlig verksamhet, samt bedriva verksamhet inom besöksnäring.